Autoreclame

Praktische visuele oplossingen die je meteen kunt gebruiken. Welkom bij Dox Imagemakers! Al sinds 1971 draait het bij ons om vakmanschap, vertrouwen én mensen.

Al 50 jaar ervaring met autoreclame

Wij bestickeren 150 tot 200 auto’s per jaar

Wij hebben 65 kilometer aan auto’s bestickerd

Autoreclame vertegenwoordigt jouw bedrijf

Meer dan een leuk beeld

Goede autoreclame laat in één oogopslag zien wie jouw bedrijf is. Eigenlijk is het een versterking van de bedrijfsidentiteit. Als je je auto laat bestickeren of kiest voor full-colour carwrapping, dan is het dus belangrijk dat er bewuste keuzes worden gemaakt. Zo kun je de autoreclame perfect in lijn brengen met de uitstraling die bij jouw bedrijf past. Mark en Ingrid van onze autoreclame-studio helpen je daarbij. Zij maken een vakkundig ontwerp waar jij jezelf in herkent. Wij geloven dat autoreclame niet alleen vertelt wie je bent, maar ook hoe je bent. Rijd gerust eens langs als je in de buurt bent, zodat we je kunnen ontmoeten. Wij staan met raad en daad voor je klaar.

Veelgestelde vragen over autoreclame

“Dox helpt ons al 6 jaar verder op het gebied van reclame. Erwin komt persoonlijk langs zodat we alleen de best passende uitingen aanschaffen.”

Ron Kleinsmit

Duurzaam je auto bestickeren

Oog voor de lange termijn

Dox ontwerpt autoreclame en voert het vervolgens ook uit. Dit kan binnen een paar dagen geregeld zijn. Als je je auto laat bestickeren, dan wil je natuurlijk wel dat de autoreclame jaren meegaat. Ook daarom gebruiken wij materialen van hoogwaardige kwaliteit. Op die manier kunnen wij jou verzekeren dat de bestickering zo acht jaar meegaat.

Onze aanpak

Een greep uit onze klanten:

Hoe zet jij autoreclame in om jouw bedrijf zichtbaar te maken?

Mark staat voor je klaar

mark@dox.nl
Of bel 0513 48 10 81
hoed

Al 50 jaar een begrip in Joure en omstreken

Vrachtwagen blauw

Wij bestickeren 150 tot 200 auto’s per jaar

huis

Meer dan 2.500 gevels van reclame voorzien!

Dox Imagemakers is jouw vaste aanspreekpunt voor autoreclame, lichtreclame, ontwerp en interieur & decoratie.