Ontdek de dox aanpak

In 5 stappen werken wij aan jouw zichtbaarheid. We zijn specialist op het gebied van logo’s, autoreclame en lichtreclame. Voordat we aan de slag gaan, geven wij altijd een advies op maat. Geen een onderneming is hetzelfde en jij wilt met de wereld delen wie je bent. Wij helpen je daarbij.

Kennismaking

Stap 1

Je bent van harte welkom voor een gesprek bij ons op locatie. Samen met de vakmensen van dox worden je wensen doorgesproken en goed afgestemd waar jij als bedrijf voor staat. Wij willen je leren kennen!

Voorstel op maat

Stap 2

Jouw wensen combineren we met onze jarenlange ervaring en doortastende aanpak. Het resultaat is een advies op maat en een uitgewerkt ontwerp.

Aan de slag

Stap 3

Het is jouw bedrijf dus jij bepaalt. We nemen het ontwerp met je door en je krijgt gelegenheid om feedback te geven. Als je akkoord bent met het design, dan gaan we meteen voor je aan de slag.

Realisatie

Stap 4

Natuurlijk wil je weten waar je aan toe bent. Wij stemmen daarom de planning volledig met je af zodat je weet wanneer je het eindresultaat kunt verwachten.

Nazorg

Stap 5

Zaken zoals garantie, onderhoud, schoonmaak: het kan allemaal onderdeel uitmaken van de nazorg. Wij leveren niet tot aan de deur maar blijven je aanspreekpunt na oplevering.

“50 jaar ondernemen kan alleen als je bouwt aan duurzame relaties. Dat is waar wij ons voor inzetten met adviezen op maat.”

Erwin Bethlehem
Erwin dox

Kom in Contact

Erwin helpt je graag op weg!