Lichtreclame

Praktische visuele oplossingen die je meteen kunt gebruiken. Welkom bij Dox Imagemakers! Al sinds 1971 draait het bij ons om vakmanschap, vertrouwen én mensen.

Al 50 jaar ervaring met lichtreclame

Duizenden lichtbakken gerealiseerd

Noord-Nederland voorzien van gevel reclame

Lichtreclame die bij jou past

Bouw aan zichtbaarheid met

Een bedrijfspand kan niet zonder licht-of gevelreclame. Zo bouw je aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Het esthetische karakter van het gebouw speelt meestal een rol in de keuzes die worden gemaakt. Dat is zeker iets waar je bij stil moet staan. Toch vliegen wij het vraagstuk via een andere route aan. Naast je bedrijfsnaam wil je immers overbrengen waar je voor staat. De uitstraling hiervan moet in lijn liggen met de identiteit die jij voor ogen hebt. Een machineverhuurder heeft bijvoorbeeld een andere sfeer nodig dan een notaris-of dokterspraktijk. Wat er ook op jou van toepassing is, Dox maakt de vertaalslag naar licht-en gevelreclame. Dit doen wij op basis van een beproefde methode én met oog voor economische en duurzame oplossingen.

Veelgestelde vragen over lichtreclame

Alle soorten gevelreclame

Jarenlange ervaring in

Dox zet al jaren letters en logo’s op gevels. Jouw bestaande logo gebruiken we als basis. Je kunt erop rekenen dat wij er met een doelgerichte insteek naar kijken, met je meedenken en een treffende vertaalslag maken. In het hele proces kun je uitgaan van onze jarenlange ervaring, inzichten en oog voor kwaliteit. Licht-en gevelreclame verzorgen wij voor profit-en non-profit- bedrijven. We zijn inzetbaar voor alle branches en initiatieven, zoals woningstichtingen, appartementsgebouwen, verenigingsgebouwen en kerkgebouwen. In de stijl van de licht-of gevelreclame maken wij ook constructies, zoals bouwborden, zuilen en bewegwijzering voor op een (bedrijfs) terrein. Zo heb je een totaalpakket met één uitstraling!

Onze aanpak

Een greep uit onze klanten:

hoed

Al 50 jaar een begrip in Joure en omstreken

Vrachtwagen blauw

Wij bestickeren 150 tot 200 auto’s per jaar

huis

Meer dan 2.500 gevels van reclame voorzien!

Dox Imagemakers is jouw vaste aanspreekpunt voor autoreclame, lichtreclame, ontwerp en interieur & decoratie.