Meer dan een reclame uiting

Dox biedt je

Autoreclame dient een duidelijk doel: zichtbaarheid en herkenbaarheid bij (potentiële) klanten realiseren. Ook daarom moet het vanuit elke hoek duidelijk en leesbaar zijn. Ongeacht het model van je auto. De stijl van de bestickering of carwrap ligt in het verlengde van de bedrijfsidentiteit. Wij ontwerpen en bestickeren uw wensen! Dox autoreclame Friesland denkt met je mee en adviseert hoe jij die eerste goede indruk achter kunt laten. Waar je ook rijdt.

Onze vakmensen brengen al jarenlang autoreclame in Friesland aan. Samen zorgen we ervoor dat je wagen vakkundig, foutloos en met maximale zorg wordt beplakt of gewrapt. Proactief adviseren is onze tweede natuur; vanaf het moment dat je binnenstapt tot het moment dat je met je beplakte bedrijfsauto of personenauto wegrijdt en zelfs daarna. Een autoreclame ontwerp is een bekrachtiging van waar je bedrijf voor staat. En dat nemen wij serieus. Want reclame maken bepaalt niet alleen wat je bent, maar ook hoe je bent.

I am not an artist. I am a craftsman.

Fritz Lang

Onze eigen designstudio zorgt voor een ontwerp waarmee je auto de uitstraling krijgt die bij jouw bedrijf past. Zo zien potentiële klanten waarom ze voor jou moeten kiezen.

T. de vries klantcase dox

Trots op ons wagenpark!

Wij zijn heel bewust ervan dat onze presentatie heel belangrijk is.

Trots op ons wagenpark!
Trots op ons wagenpark!

Zichtbaar met je autoreclame

De enkele seconden dat jouw bedrijfsauto in beeld is, wekt een indruk bij iemand. Dat moet er dus strak uitzien! Wij werken uitsluitend met de allerbeste folies en materialen. Die zijn veel duurzamer en ook nog eens vriendelijk voor je lak. Zo komt jouw bedrijf goed uit de verf.

Autoreclame nodig?

Hoeveel kost het bestickeren van een auto?

Bij dox is elke binnen of buiten reclame opdracht maatwerk. Dit houdt in dat elk ontwerp zijn eigen prijs heeft. Wat je van ons kunt verwachten, is dat we jou garantie en een eerlijke prijs geven gebaseerd op je wensen. We denken mee, geven gericht advies en houden rekening met jouw budget.

Welk materiaal gebruiken jullie voor carwrapping?

Wij gebruiken alleen maar hoge kwaliteitsmaterialen zoals: Avery, Oracal en Grafityp

Wanneer is mijn auto klaar?

Nadat je met de autoreclame ontwerpen akkoord bent gegaan en je de auto bij ons hebt gebracht, kunnen wij in 1 à 2 werkdagen de klus klaren. Kortom: vandaag brengen, is morgen klaar.

Wat als ik schade heb aan mijn autostickers?

Vervelend om te horen! Neem contact met ons op en we helpen je verder om te zorgen dat je auto opnieuw een representatief visitekaartje wordt.

Erwin dox

Kom in Contact

Erwin helpt je graag op weg!