Logo ontwerp

Geef je bedrijf kleur met een

Een logo ontwerp geeft je organisatie of bedrijf een gezicht. Samen met je bedrijfsnaam zegt het wie je bent. En dat gaat verder dan alleen hoe je bedrijf heet of wat je bedrijf doet. Een logo vangt op unieke en herkenbare manier het verhaal achter jouw merk. Eigenlijk zou iedereen het meteen moeten begrijpen zonder verdere toelichting. Ook dat is dox.

Van concept tot een logo ontwerp

Voordat we beginnen met ontwerpen verdiepen we ons eerst in je bedrijf. Wie zijn jullie? Waarom moeten klanten voor jou kiezen? Waar staan jullie voor? Pas als we dat weten ontwerpen we een logo dat daar bij past. En een uitstraling die de juiste indruk maakt op je doelgroep.

Het logo komt terug op alle plekken waar jij jezelf wilt laten zien. Denk aan de bedrijfsauto, de gevel van je pand, visitekaartjes, briefpapier, promotionele kleding. Kortom, dit beeldmerk legt een belangrijke basis voor alle reclame-uitingen van jouw bedrijf. Daarom beginnen we het logo-ontwerptraject met aandacht voor jouw bedrijf. We stellen vragen zoals:

  • Waar staat je bedrijf voor?
  • Welke diensten of producten leveren jullie?
  • Waarom kiezen klanten voor jullie? 
  • Hoe wil je het logo gaan inzetten: nu en in de toekomst?

Het antwoord op deze vragen helpt ons om goed te adviseren over het ontwerp dat werkelijk bij jouw bedrijf past. Zo kun je rekenen op een identiteit die helemaal in lijn ligt met het DNA van jouw bedrijf.

Solgrader klantcase dox 1

Op de beurs vallen wij écht op

Dox heeft zijn waarde bewezen door ons te helpen tijdens het opzetten van een stand voor onze beurs.

Op de beurs vallen wij écht op
Op de beurs vallen wij écht op

Wij zijn ook specialist in:

Al 50 jaar een begrip in auto- en lichtreclame

9000 auto’s / 3500 lichtbakken / 350 logo’s gingen je voor

Méér dan een uitvoerende partij. Geen (spoed)klus is ons te gek!

Erwin dox

Kom in Contact

Erwin helpt je graag op weg!