Onze aanpak

Praktische visuele oplossingen die je meteen kunt gebruiken. Welkom bij Dox Imagemakers! Al sinds 1971 draait het bij ons om vakmanschap, vertrouwen én mensen.

hoed

Al 50 jaar een begrip
in Joure en omstreken

Vrachtwagen blauw

Wij bestickeren 150 tot 200
auto’s per jaar

huis

Meer dan 2.500 gevels
van reclame voorzien!

Wij zijn Dox Imagemakers

Zichtbaar in 5 stappen: Dox Imagemakers doet het voor jou. Daarom nemen we je graag mee in hoe wij elk project vanuit vakmanschap aanpakken. Weet dat je op ons kunt bouwen en vertrouwen. Wij adviseren, ontwerpen en realiseren zodat jouw visuele bedrijfsverhaal wordt verteld. Heb je vragen? Neem gerust telefonisch contact op of rijd even bij ons langs. Wij staan voor jou paraat op het gebied van autoreclame, lichtreclame, ontwerp en interieur & decoratie. Duidelijk Dox.

Leer ons kennen

Kennismaking

Stap 1

Je bent van harte welkom voor een gesprek bij ons op locatie. Onze vakkundige medewerkers willen alles van je weten: Waar ben je naar op zoek? Wie ben jij? Waar staat je bedrijf voor? Welke doelen heb je? Wij willen je leren kennen. Je hoeft niet per se een afspraak te maken en kunt gewoon langsrijden als je in de buurt van Joure bent!

Admin Ajax
Dox 73

Voorstel op maat

Stap 2

Jouw wensen, doelen en bedrijfsidentiteit zijn voor ons het startpunt. Als je al een logo hebt dat goed bij je past, dan gebruiken we die als basis voor het voorstel dat we maken. Dit combineren we met onze jarenlange ervaring, inzicht in de mogelijkheden, oog voor kwaliteiten praktische aanpak. Het resultaat is een advies op maat met uitgewerkt ontwerp.

Aan de slag

Stap 3

Het advies met uitgewerkt ontwerp nemen we met jou door. Als je feedback hebt, dan horen wij dat graag zodat we het ontwerp verder kunnen verbeteren. Mocht je vragen hebben, dan beantwoorden we die meteen. Als je vragen over de technische uitvoering gaan, dan kunnen we die ook direct beantwoorden. Onze lijnen zijn kort dus onze collega’s van de realisatie schuiven zo aan. Met elkaar komen we tot het beste resultaat om jouw visuele verhaal te vertellen. Zodra je akkoord bent met het ontwerp, gaan we aan de slag.

Img 4017
Dox 49

Realisatie

Stap 4

Ons team van realisatie wordt goed gebrieft door de ontwerpers. Het advies dat we jou hebben gegeven wordt gedeeld en precies opgevolgd zoals besproken. Natuurlijk wil je weten waar je aan toe bent. Wij stemmen daarom de planning met je af zodat je weet wanneer je het eindresultaat kunt verwachten.

Nazorg

Stap 5

Natuurlijk kun je rekenen op een kwalitatieve realisatie, zodat je jaren van onze visuele producten gebruik kunt maken. Om dit te onderstrepen, bieden wij je ook garantie. Daarnaast kun je ons inzetten voor onderhoud en schoonmaak. Wij leveren niet tot aan de deur maar blijven je aanspreekpunt na oplevering.

Bekijk ons werk
Maak kennis met Dox
Image 10

Een greep uit onze klanten:

hoed

Al 50 jaar een begrip in Joure en omstreken

Vrachtwagen blauw

Wij bestickeren 150 tot 200 auto’s per jaar

huis

Meer dan 2.500 gevels van reclame voorzien!

Dox Imagemakers is jouw vaste aanspreekpunt voor autoreclame, lichtreclame, ontwerp en interieur & decoratie.