De dynamiek van Dox

Praktische visuele oplossingen die je meteen kunt gebruiken. Welkom bij Dox Imagemakers! Al sinds 1971 draait het bij ons om vakmanschap, vertrouwen én mensen.

hoed

Al 50 jaar een begrip
in Joure en omstreken

Vrachtwagen blauw

Wij bestickeren 150 tot 200
auto’s per jaar

huis

Meer dan 2.500 gevels
van reclame voorzien!

Wij zijn Dox Imagemakers

Vakmanschap en vertrouwen. Dat bouw je op door de jaren heen, weten wij uit ervaring. Al sinds 1971 draait het bij Dox om mensen: onze klanten en onze medewerkers. Samen komen we tot de mooiste visuele producten. Die dynamiek is nodig om écht zichtbaar te zijn. Precies zoals je bent. Reclame vertelt namelijk niet alleen wie je bent, maar ook hoe je bent. En dus willen we jou leren kennen. Zo komen we tot de vraag achter de vraag en kunnen we jou nog beter helpen.

Bij Dox kun je rekenen op een hands-on-aanpak, ook dankzij onze jarenlange kennis van het vak. Geen dure strategieën, maar praktische oplossingen die je meteen kunt inzetten. Ons team bestaat uit bedenkers die het ontwerp maken en uitvoerders die het ontwerp realiseren. Dankzij deze samenwerking kunnen wij snel schakelen en ideeën vlot tot leven brengen. En heel belangrijk: het ontwerp en de realisatie sluiten naadloos op elkaar aan.

De Dox aanpak

Ontmoet ons team

Dox bestaat uit sterke, vakbekwame persoonlijkheden die uitblinken in wat zij doen. Met onze onderlinge specialismes versterken wij elkaar. Ons doel is om het beste te bieden aan onze klanten. Daar doen wij het immers voor.

Dox 15

Erwin | Erwin@dox.nl

Autoreclame en interieur & decoratie
Dox 76

José | Jose@dox.nl

Administratief
Dox 51

Ingrid | Ingrid@dox.nl

Autoreclame en interieur & decoratie
Dox 29

Mark | Mark@dox.nl

Autoreclame en interieur & decoratie
Dox 3

Durk | Durk@dox.nl

Gevel- en lichtreclame
Dox 67

Niels | Niels@dox.nl

Ontwerp

Ook op de lange termijn

Dox maakt bewust duurzame en maatschappelijk betrokken keuzes om positief bij te dragen aan onze werk-en leef omgeving in Joure, Friesland. Een van die keuzes is dat we ons bedrijf zelfvoorzienend in energie maken. Om energie neutraal te zijn, gebruiken we zonnepanelen en warmte pompen. Verder heeft onze printer geen schadelijke stoffen, zodat we goede arbeidsomstandigheden aan onze medewerkers kunnen bieden.

Wij geloven in een vicieuze cirkel en geven graag iets terug aan de maatschappij waar wij onderdeel van uitmaken. Daarnaast helpen wij vele verenigingen en organisaties bij ondersteuning van evenementen.

Wij sponsoren

hoed

Al 50 jaar een begrip in Joure en omstreken

Vrachtwagen blauw

Wij bestickeren 150 tot 200 auto’s per jaar

huis

Meer dan 2.500 gevels van reclame voorzien!

Dox Imagemakers is jouw vaste aanspreekpunt voor autoreclame, lichtreclame, ontwerp en interieur & decoratie.