Lichtreclame dat werkt!

Daarom kies je voor

Het hele jaar dezelfde impact; ongeacht het seizoen en ongeacht het tijdstip. Lichtreclame is voor klanten een duidelijk herkenningspunt en draagt bij aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Buiten lichtreclame of binnen lichtreclame. Verlicht of onverlicht. Zo past je pand bij het totaalplaatje en zorg je voor een professionele uitstraling.

Voor lichtreclame wordt vaak het logo als basis gebruikt. Ook wordt uitgegaan van wat jouw verdere wensen zijn, hoe het pand eruitziet waar de lichtreclame borden op worden geïnstalleerd, wat de lichtreclame prijzen zijn en andere zaken die van invloed zijn op het ontwerp. Door de jaren heen hebben wij al veel lichtreclames gerealiseerd, dus wij kennen het klappen van de zweep. Uiteraard kun je rekenen op ons advies gedurende het gehele traject.

Een greep uit onze klanten:

Onze aanpak voor lichtreclames

Durk legt uit:

Neon, led, acrylox, een doek in frame of een aangelicht bord; het is allemaal mogelijk bij dox. Onze designstudio ontwerpt het beeld dat past bij wat je naar buiten wilt brengen. Zo deel je de eigen DNA en laat je tegelijkertijd de juiste indruk achter bij klanten. In een oogopslag is te zien waar jouw bedrijf voor staat. Dat maakt dat onze reclames wérken.

Omdat je DOX lichtreclame interessant vindt:

Al 50 jaar een begrip in auto- en lichtreclame

9000 auto’s / 3500 lichtbakken / 350 logo’s gingen je voor

Méér dan een uitvoerende partij. Geen (spoed)klus is ons te gek!

Erwin dox

Kom in Contact

Erwin helpt je graag op weg!